Akomodimi

Përjeto eksperiencen Unike midis Natyrës

Larg zhurmës urbane të qytetit buzë liqenit gjendet Hoteli I Gjuetisë. Ndertuar ne 1938 nga konti Luciano, Vendi Ideal në çdo kohe.

SHIJO QETESINE NE PRIVATESI

Qetësia e ambjentit, harmonia e natyrës sëbashku me shërbimin cilësor në dhome ju jep rehatin e dëshiruar.  Privatesia juaj është e siguruar.

NE VENDIN ME TE MIRE

Natyra është celësi I lumturisë. Në Hotelin e Gjuetisë gjen shumë çelsa. Mund të bësh shëtitje në natyrë, Xhiro me varkë buzë lumit apo dhe masazhe relaksuese.

REZERVONI ME LEHTESI

Rezervimi online është shumë I thjeshtë. Ti vendos se kur do të vish në hotelin e Gjuetisë dhe për cdo gjë tjetër kujdesemi ashtu sic vetëm ne dim. Miresevjen!