Darka e Dasmës

Darka e Dasmës

Festa e vertete e dasmes vazhdon ne sallen midis natyres ose ne ambjentet e brendshme te Hotelit te Gjuetise . Shijoni dasmen nen ritmin e muzikes, ushqimit te shijshem, sherbimit profesional dhe ambjentit te persosur nga stafi I Hotelit te gjuetise. Ju keni mundesine te zgjidhni menune e dasmes tuaj midis nje shumellojshmerie pjatash dhe specialitetesh. Mahnisni te gjithe te ftuarit me shije te vecanta dhe pjata te dekoruara si vetem Shefi yne di. Ju mendoni vetem te shijoni mbremjen per te tjerat mendojme ne!