Kokteili i Mirëseardhjes

Kokteili i Mirëseardhjes

Fillojeni festen duke trokitur gotat me te dashurit tuaj prane natyres!
Kokteili I mireseardhjes organizohet  ne ambjentet e natyres Te Hotelit te gjuetise, ose ne ambjentet e brendshme te tij. Ai pershtatet me temen qe keni zgjedhur per Dasmen tuaj, per ta bere ate fillimin e nje eksperience qe do mbese gjate ne mendjet tuaja.  Ju mund te zgjidhni midis nje shumellojshmerie varientesh per kokteilin tuaj, per ta personalizuar ate me shijet tuaja. Tek ne detajet dhe sherbimi profesional bejne diferencen!