Torta e Dasmës

Torta e Dasmës

Finalizo dasmen tende me prerjen e nje torte te pergatitur nga Shefi yne. Te gjithe do ju kujtojne per mbremjen e kuruar ne detaje dhe per shijet e vecanta qe keni!