Evente Biznesi

Evente biznesi

Organizoni eventet tuaja të biznesit në një nga ambjentet e mëdha të Hotelit të Gjuetisë nën asistencen e stafit tonë profesional. Në varësi të preferencës tuaj dhe llojit të eventit mund të zgjidhni për një banket të hapur apo menu personale, të gjitha të përgatitura me mjeshtri nga Shefi dhe stafi i kuzhinës. Të ftuarit tuaj do mbeten shumë më të kënaqur nga parkimet e mjaftueshme, shërbimi profesional, ambjenti i kuruar dhe prezenca e natyrës. Me klientë dhe me staf të kënaqur biznesi bëhet shumë më i lehtë dhe efektiv!