Kënd Lojrash

Kend Lojrash
Femijet tuaj do te argetohen ne fushat e gjelbra dhe ne kendin e lojrave te Hotelit te Gjuetise. Cdo njeri prej tyre ka nevoje per tu larguar nga zhurma e qytetit, mjetet teknologjike dhe te socializohen me shume me njeri tjetrin.